HF 100 Set Карбидни фрези

Комплектът фрези HF 100 на Klingspor - пет първокласни твърдосплавни фрези за всички видове приложения

Комплектът от 5 броя фрези HF 100 на Klingspor се състои от карбидни фрези

  • HF 100 B,
  • HF 100 C,
  • HF 100 D,
  • HF 100 E и
  • HF 100 F.

Те са с двойно кръстосано сечение, което ги прави подходящи за разнообразни общи приложения. Klingspor предлага този удобен комплект фрези в кутия с капак с винт. Тя предпазва фрезите и улеснява пренасянето им до работното място. През прозрачния капак с винт потребителят веднага вижда дали всички фрези са на мястото си.

Фрези с двойно кръстосано сечение 6

Klingspor произвежда фрези с различни сечения за да осигури съвместимост с различни материали и приложения. Инструментите, включени в комплекта от 5 бр. фрези HF 100, са с двойно сечение, което произвежда по-малки стружки в сравнение с другите видове фрези. Това прави тези фрези особено лесни за работа. Другото им голямо предимство са минималните вибрации по време на работа. По този начин фрезите са подходящи и за продължителна употреба, например в серийно производство. Карбидните фрези от Klingspor се използват предимно в труднодостъпните зони на детайлите. Всички карбидни фрези, произведени от Klingspor, преминават през обстойна крайна проверка на заварените съединения. Тази цялостна проверка позволява на Klingspor да гарантира дълъг експлоатационен живот и безопасност на своите продукти.

Klingspor HF 100 - удобен комплект за всяко приложение

Комплектът 5 броя фрези HF 100 на Klingspor осигурява на всеки майстор пет варианта изключително качествени инструменти за фрезоване, в удобна кутия с винтов капак. Те са подходящи за голям брой приложения и детайли.