SMT 626 Supra Ламелен диск За Неръждаема стомана, Стомана

Свойства
Клас Supra
Тип зърно Алумина циркония
Диск Фибростъкло
Форма Изпъкнал 6°
Агресивност
Срок на използване
Материали
Неръждаема стомана
Стомана
Области на приложение
Металообработване
Металостроене
Стоманени конструкции

Ламелен диск SMT 626 Supra на Klingspor: Ламелният диск SMT 626 Supra на Klingspor е идеалният избор за работа с неръждаема стомана и стомана. Този абразивен диск съчетава дълъг експлоатационен живот с отлични резултати при следните задачи:

  • Скосяване на ръбове,
  • Изравняване,
  • Отстраняване на материал.

Равномерен модел на шлайфане, благодарение на подреждането на абразивните ламели

Ламелните дискове SMT 626 Supra достигат отлични резултати на обработваната повърхност при висока степен на отстраняване на материал. Подходящи за агресивна работа върху стомана и неръждаема стомана, те създават хомогенна следа при шлайфане. Специалното разположение на абразивните ламели под лек наклон предлага две основни предимства: Създават равномерна структура дори при агресивна употреба и гарантират дълъг експлоатационен живот. Благодарение на специалния ъгъл на ламелите абразивът е подложен на равномерен натиск, който осигурява равномерно износване на абразивния материал. Това гарантира, че SMT 626 Supra на Klingspor ще продължи да дава изключителни резултати дори и след продължителна употреба.

Безопасен и здрав абразивен инструмент за професионалисти, които изискват само най-доброто

Ламелните дискове, включени в линията Supra на Klingspor, са насочени към индустрията и майсторите, които изискват висока производителност. Отличното качество на този абразивен инструмент се проявява не само в детайлите, като разположението на ламелите, но и в здравата конструкция на целия диск. Снабден с опорна подложка от фибростъкло, той е проектиран да издържи дълго време. Свързващото вещество между ламелите и опорната подложка осигурява максимална безопасност. Ламелният диск SMT 626 Supra е разработен и за използване с мощни шлайфмашини.

Работа без умора и прецизна обработка

SMT 626 Supra на Klingspor позволява на потребителя да завърши работата си върху стомана и неръждаема стомана без усилия и умора. Разположените под ъгъл ламели на диска осъществяват равномерен контакт по целия детайл, което води до намаляване на вибрациите. Освен това формата на ламелите спомага за равномерното отстраняване на материала. С моделът SMT 626 Supra постигането на прецизно покритие вече не е проблем, дори и за неопитните потребители.

Aлтернативни продукти