SMT 924 Special Ламелен диск За Неръждаема стомана, Стомана

високо отнемане
Свойства
Клас Special
Тип зърно Керамичен Алуминиев оксид
Диск Фибростъкло
Форма Изпъкнал 6°
Агресивност
Срок на използване
Материали
Неръждаема стомана
Стомана
Области на приложение
Металостроене
Производство на промишлено оборудване
Стоманени конструкции

SMT 924 Special - ламелен диск за неръждаема стомана и стомана

Ламелният диск SMT 924 Special е специалист, когато става въпрос за прецизно шлайфане на ръбове. Изключително мощен и забележително издръжлив, продуктът е надежден партньор по време на продължителна употреба в металообработването и промишлеността. Ламелният диск SMT 924 е предназначен за обработка на:

  • неръждаема стомана и
  • стомана.

Предлагайки отлична скорост на отстраняване и несравнима икономичност, ламелен диск SMT 924 Special се отличава с безупречна изработка. По този начин професионалните потребители могат да се доверят на сигурността и надеждността на диска дори в сложни работни ситуации.

Високопроизводителен продукт за екстремни изисквания

Ламелният диск SMT 924 Special дължи своята несравнима агресивност - т.е. изключителната си скорост на отстраняване на материала - на керамичната си зърнометрия от алуминиев оксид. Този синтетичен кристал е едновременно забележително твърд и изключително издръжлив, което прави материала устойчив на счупване и напукване. Острите абразивни частици се износват слабо и се самозаточват. Това ултраефективно абразивно зърно позволява обработка на ръбове с безупречни резултати. Ламелният диск дава оптимални резултати върху неръждаема стомана и стомана и се предлага в различни едрини.

Перфектни резултати благодарение на оптимизирания дизайн

Покритието е нанесено върху текстилните ламели с равномерно покритие. В комбинация със замозапочващия се керамичен абразив, шлайфането винаги се извършва със свежо зърно, което води до равномерна и постоянна степен на отстраняване. Ламелите са радиално разположени върху подсилена подложка от фибростъкло. Ламелите осигуряват необходимото високо съпротивление и гарантират, че силата се предава на обработвания детайл без никакви загуби. Това качество позволява на потребителя да работи върху повърхността с максимална гъвкавост. Наличен в различни диаметри, ламелният диск SMT 924 Special с изпъкнала форма, позволява на потребителя да работи с абразивната повърхност върху по-малка площ. За разлика от плоските ламелни дискове, този модел е идеален за високо контактно налягане при шлайфане на ръбове.

Мощност за професионалисти

Ламелният диск SMT 924 Special е предназначен и за работа с ъглошлайфи с висока мощност (80 м/с). Той позволява повишен контактен натиск за максимално отстраняване на материал. Резултатите от работата остават постоянни, докато ламелният диск достигне края на своя полезен живот.

Надежден и сигурен инструмент

Специален производствен процес осигурява възможно най-здравата връзка между абразивните ламели и опорната подложка. Тази връзка позволява на ламелния диск лесно да отговори - и да надхвърли - изискванията на стандарта за безопасност EN 13743 и разпоредбите на oSa. В комбинация с останалите му характеристики тази връзка прави SMT 924 Special надежден партньор при ежедневна употреба.