Телени четки

Работна операция
Материал
Машина
Области на приложение
Продуктова група
Четки
Диаметър/мм
Ширина/мм
Дължина/мм
Диаметър на опашката/мм
Отвор/мм
Обща дължина
Дължина на телта
Дебелина на телта
Закрепване
Брой плитки
Материал на телта
Брой редове

Използвайте телените четки на Klingspor за отстраняване на метални „мустаци“, почистване и структуриране

Телените четки, произведени от Klingspor, намират широко приложение в обработката на стомана и неръждаема стомана. Основното предимство на телената четка пред абразивите е фактът, че тя обработва само повърхността, без да променя формата на обработвания детайл. Селекцията от телени четки на Klingspor включва изчерпателна гама продукти, подходящи за различни материали и машини.

Телените четки на Klingspor са особено популярен избор за следните видове приложения:

  • Почистване на заваръчни шевове и повърхности (отстраняване на ръжда, котлен камък и боя)
  • Изглаждане на метални „мустаци“ след рязане
  • Структуриране на повърхности (създаване на матови, сатенени или грапави покрития)

Различни версии за перфектен резултат

Дисковите четки са идеално подходящи за подготовка и финишно обработване на заваръчни шевове, отстраняване на метални „мустаци“ и почистване на ръбове и ъгли след рязане, а конусните четки гарантират прецизна работа дори в труднодостъпни зони.

Чашковидните четки, произведени от Klingspor, са особено добър избор за ефективно отстраняване на ръжда, боя или заваръчни пръски от големи повърхности. Можете също така да използвате чашковидни четки за обработка на детайла при подготовката за боядисване.

Правите четки (тип химикал) се използват предимно за работа по вътрешната страна на тръби, отвори и вдлъбнатини. При тези видове приложения BPS 600 Z се отличава с отлична производителност, която се дължи на усуканата тел, докато BPS 600 W с гофрирана тел се оказва идеална за довършителни работи и отстраняване на малки метални „мустаци“ в тръби и отвори.

Селекцията от тези продукти се допълва от ръчни четки. Klingspor предлага тези ръчни четки както с дървена дръжка, така и с ергономично оформена пластмасова дръжка. Нещо повече, клиентите могат да изберат и V-образни четки и четки за запалителни свещи, които се предлагат с различни материали на телта.