Добри - Нашите продукти

Асортимент

Висококачествени продукти за максимална производителност

От професионалисти за професионалисти. Ние разполагаме с повече от 50 000 артикула, които да отговорят на вашите потребности в шлифоването, рязането, фрезоването, полирането и премахването на материал. Обширната ни продуктова гама предлага най-подходящият инструмент за вашите специфични изисквания - често и в разнообразие от различни варианти.

 

Klicken Sie für mehr InformationenКликнете за повече информация
Абразивни ремъци Разглеждане на продуктите
Абразивни листове Разглеждане на продуктите
Гъвкави абразиви Разглеждане на продуктите
Дискове за рязане и шлайфане Разглеждане на продуктите
Диамантени инструменти Разглеждане на продуктите

 

Klicken Sie für mehr Informationen Кликнете за повече информация
Абразивни рула Покажи продукти >
Абразивни ремъци Покажи продукти >
Фибър дискове Покажи продукти >
Абразивни листове Покажи продукти >
Абразивни дискове за бързо поставяне (QCD) Покажи продукти >
Абразивен моп Покажи продукти >
Ламелни дискове Покажи продукти >
Дискове за рязане Kronenflex® Покажи продукти >
Дискове за шлайфане Kronenflex® Покажи продукти >
Гъвкави абразиви Покажи продукти >
Карбидни фрези Покажи продукти >
Диамантени дискове за рязане Покажи продукти >
Диамантени камбани за шлайфане Покажи продукти >
Листове за рязане Покажи продукти >
Продукти от шлайфкече Покажи продукти >
Телени четки Покажи продукти >
Пълен асортимент Покажи продукти >

Приложения

От грубо до фино: най-доброто решение за всеки материал

Без значение какъв вид материали ще обработвате с нашите продукти: първокачествените продукти на Клингспор отговарят на най-високите стандарти по отношение на обработка, експлоатация и производителност.

Рязането и шлайфането на метали са изключително натоварващи за използвания инструмент. Без значение какъв метал обработвате: ние ще ви доставим правилният продукт. Разгледайте всички продукти за метали, цветни метали и неръждаема стомана
Метали, цветни метали и неръждаема стомана
При обработка на твърди и крехки материали, като стъкло и керамика, трябва да използвате висококачествени, надеждни и изключително прецизни инструменти на всички етапи от процеса. Ние разполагаме с многобройни продукти, разработени и създадени специално да отговорят на предизвикателствата, свързани с тези материали. Разгледайте всички продукти за стъкло и керамика
Стъкло, керамика
С употребата на нашите абразивни продукти за обработка на пластмаса, гума и кожа, постигате първокласни резултати и равномерен завършек всеки път, без значение за кое приложение и обработван детайл ги използвате. Разгледайте всички продукти за пластмаса, гума, кожа
Пластмаса, гума, кожа

 

Машини

Точният продукт за всеки етап на работния процес

Без значение от използваната машина и обработвания материал: абразивите от Клингспор винаги постигат максимална производителност и надеждните резултати, които очаквате от нас - от рязане, през преработка до довършителни работи.

trennen

Рязане

Способността да се отреже материал по бърз и ефективен начин е от изключителна важност в голям брой приложения на нашите клиенти. Не по-маловажни са издръжливостта и безопасността по време на употреба. Напълно съвместими с изискванията на oSA и Европейски стандарт EN 12413, нашите инструменти за рязане отговарят на най-строгите стандарти за безопасност.

Materialabtrag

Отстраняване на материал

От изключителна важност при инструментите за отстраняване на материал са агресивната обработка, за възможно най-добро ниво на производителност, и минимално натоварване върху тялото на потребителя. 

Finish

Финиш

Правилната окончателната обработка трябва да остави равни повърхности и работни резултати, които да бъдат постоянно възпроизвеждани. Ние помагаме на нашите потребители да постигнат тези цели с иновативни технологични решения, като например нашето антистатично покритие с АСТ технология.

Прочетете повече...Нашето качество