Новият ритейл асортимент

Вече 130 години Klingspor е символ на висококачествени и надеждни абразиви за професионални потребители. От лятото на 2022 г. професионалистите, които се нуждаят от по-малки количества и домашните майстори могат да закупят много продукти от гамата на Klingspor и в по-малки опаковки.

С гамата за търговия на дребно Klingspor отговаря специално на желанията на клиентите за по-малки опаковки и комбинирани комплекти. Потребителите неведнъж са искали да купуват продукти на Klingspor в по-малки количества. Сега ритейл асортиментът на Klingspor предлага многобройни продукти с различни размери и зърнометрия.

Новата търговска гама включва общо почти 300 продукта, както за ръчно шлайфане, така и за шлайфане с ръчни машини. Взети са предвид най-често използваните видове машини, размери и форми на отворите. В допълнение към индивидуално опакованите самозалепващи дискове, ремъци, листове, абразивни блокове за шлайфане, малки шкурки за шлайфане или отрезни дискове, голяма част от новия асортимент представляват комплекти от продукти с различна зърнометрия.

Всичко е в микса!

Независимо дали става въпрос за сухо строителство, дърводелство или метални конструкции: ритейл гамата на Klingspor предлага възможност и на по-малки занаятчийски предприятия и частни потребители да използват професионалните ни абразивни материали. Продуктите се предлагат в специализираните магазини, но също така и в добре заредените строителни магазини и онлайн магазини.

Области на приложение на ритейл гамата

Обратно към Енциклопедия на шлайфането


Всички помощни теми