Klingspor представя нова продуктова гама

13-03-2024

Ножовете за саблени и прободни триони са широкоразпространени консумативи в много области: Възможните приложения включват разрушителни дейности, строителство, инсталации и дърводелство. Бързото и чисто рязане е важно за ефективна работа с професионални резултати. Новата продуктова гама от ножчета на Klingspor предлага решения за множество материали и приложения.

Ножове произведени в Германия

Новата продуктова гама съдържа близо 50 модела ножове за прободен и саблен трион. „Това ни позволява да предложим и продукти, които режат всички видове дървен материал. Също така разполагаме с ножове за метал, ламинат, пластмаса и минерални материали“, обяснява Ралф Мюлер – продуктов мениджър в Klingspor. Цветовият код показва материала, за който е подходящ ножът: зеленият цвят е за дърво, а синият – за метал.

Предалагат се три категории на производителност

Ножчетата на Klingspor се произвеждат в Германия и са разделени в три категории на качество. Серията 300 включва продукти, които режат бързо и предлагат отлично съотношение между цена и производителност. Серията 600 съдържа стандартни ножове за бързо и много чисто рязане. Серията 900 предлага специализирани инструменти, като например много тънкия нож за прободен трион JS 931 WF – за извити разрези в дърво, или ножа за саблен трион RS 902 WQ – за бързо рязане в прясна дървесина и дърва за огрев.


Ножчетата на Klingspor се предлагат с двата стандартни монтажни захвата и са съвместими с всички разпространени машини: ½“ за саблен трион и Т-захват за зеге.

Ножовете на Klingspor се предлагат по 5 броя в опаковка. Те са идеални за майстори и любители. От 2024 ножчетата в жълти ритейл опаковки са налични в специализираните магазини.

news_teaser_240x160px_saegeblaetter.jpg